• TurkishEnglishGermany

Ofset Baskı

Grafik tasarımları bizim ya da sizin tarafınızdan yapılmış yüksek trajlı işlerinizi, konusunda uzman kadromuz ile doğru renklerle baskı yapıyoruz.

BASKI ÖNCESİ :
Fotoğraf çekimi ya da seçimi, dizgi, grafik-tasarım,film, kalıp görsel orijinallerin taranması, düzenleme, kağıda göre tram seçimi gibi unsurlar baskı öncesi çalışmalardır. Baskıya kadar olan kısmı ilgilendiren tüm bu süreçte, üretimin kesinlikle hatasız olması gerekmektedir. Kötü bir hazırlıktan, iyi bir baskı ve kaliteli bir iş üretilemeyeceği herkesin malumudur. Baskı öncesi hizmetlere bu perspektiften bakıldığında asıl önemli olan şey, tasarım aşamasından çok önce ürünü veya hizmeti tanımak, beklentileri algılamak; ürünün veya hizmetin üretilmesinde katlanılan maliyetleri göz ardı etmeden en etkin ve en rasyonel çözümleri.

BASKI SONRASI :
Baskı sonrası ise; baskı yüzey koruma, katlama, kırım, dikiş, kesim, tutkal, paketleme vb. işlemleri içerir. Klasik kalite kontrol anlayışının alışılagelmiş yöntemlerinin dışında, çağdaş kalite kontrol anlayışı; üretimin sonrasında kalite kontrol yerine, baskı öncesinde ve baskı aşamasında kalitenin sağlanması için gereken tedbirlerin alınmasını öngörmektedir.

Isısal Ciltleme
Asetat ya da bez çeşitleri ile mevcut kalınlıktaki ciltleri ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz.

Spiral Ciltleme
Telli spiral ciltlemede 100-150, pilastik spiral ciltlemede ise 350 sayfaya kadar ciltleme yapılabilir.

Kartonlu Bez Cilt
Öğrenci tezleri vb. mukavva ile yaldızlı yaldızsız olarak bez cilt de yapılabilir.

Amerikan Cilt
İhtiyaca göre işleriniz amerikan ciltde yapılabilir.

03 Ekim 2021 822 okunma